ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

В Одеській області невідомі напали на штаб "Батьківщини"

Зловмисники були затримані і доставлені в райвідділ міліції.

В Одеській області невідомі напали на штаб "Батьківщини"
Фото: donbass.ua

У райцентрі Татарбунари Одеської області, який є центром виборчого округу №141, група невідомих учора о 23.30 напала на штаб ВО "Батьківщина".

Як повідомили в прес-службі Об'єднаної опозиції "Батьківщина" в Одеській області, "близько 15 молодих людей спортивної статури спробували силоміць прорватися в будівлю, де розташовується місцевий офіс Об'єднаної опозиції і приймальня народного депутата України Олександра Дубового".

"Провокатори під виглядом п'яної компанії наблизилися до входу в офіс і почали ногами бити співробітника приймальні, який знаходився біля входу, поваливши його на землю, - зазначили в "Батьківщині". - Потім вчинили зухвалу спробу проникнути в приміщення, але зустріли опір співробітників, що перебували у той час на роботі".

Незабаром до місця події прибули співробітники РВВС і наряд "Беркута", однак не поспішали втручатися в те, що відбувається доти, поки народний депутат О.Дубовий особисто не почав скручувати зловмисників, які накинулися на нього, а на місці події не з'явився начальник Татарбунарського РВВС, повідомили в офісі "Батьківщини".

За свідченнями очевидців, "один з нападників, які не є жителями Татарбунар, мав у розпорядженні зброю. Зловмисники були затримані і доставлені в райвідділ міліції".

В обласному штабі Об'єднаної опозиції припустили, що "можливим мотивом скоєного нападу була спроба блокувати роботу районного штабу ВО "Батьківщина" і офісу народного депутата О.Дубового під час підрахунку голосів на виборчих дільницях".

Однак у Відділі зв'язків з громадськістю Управління МВС в Одеській області затримання людей, що напали на офіс "Батьківщини", пов'язують із конфліктом між охоронцем виборчого штабу і групою підпилих відвідувачів сусіднього бару.

За словами начальника ВЗГ облУВС Володимира Шаблієнка, "представники двох сторін конфлікту зараз дають свідчення в Татарбунарському РОВД".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram