ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Донька Тимошенко проголосувала у Дніпропетровську

Євгенія Тимошенко переказала прохання своєї матері "прийти на вибори і не дати шансу диктатурі перемогти".

Донька Тимошенко проголосувала у Дніпропетровську
Евгения Тимошенко
Фото: kp.ua

Сьогодні донька екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія проголосувала на виборах у парламент на виборчій дільниці №121/106 округу №26 у Дніпропетровську.

Донька Тимошенко була вбрана в чорну футболку з написом "Юлі - волю!".

"Я голосую за свободу Юлії Тимошенко, всіх політв'язнів, за справедливість, щоб не прокинутися завтра за колючим дротом", - заявила Євгенія Тимошенко журналістам після голосування.

Вона переказала прохання своєї матері "прийти на вибори і не дати шансу диктатурі перемогти".

Відповідаючи на запитання кореспондента про те, чи голосуватиме сьогодні її батько Олександр, вона сказала, що Олександр Тимошенко отримав політичний притулок у Чехії. "Я не думаю, що ті, хто отримав політичний притулок, мають можливість брати участь у виборах".

Євгенія Тимошенко також повідомила, що не може зателефонувати своїй матері Юлії Тимошенко, оскільки та не має доступу до телефонного зв'язку, а також до іншого виду зв'язку. За її словами, це незаконно, оскільки інші ув'язнені мають таку можливість в Україні.

Вона також висловила жаль із приводу того, що вона сьогодні в Дніпропетровську голосує одна, адже на попередніх виборах вона приїжджала в Дніпропетровськ разом із матір'ю Юлією Тимошенко і батьком Олександром Тимошенком.

"На жаль, мої батьки позбавлені можливості нинішнім режимом брати участь у передвиборній кампанії", - зазначила Євгенія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram