ГоловнаПолітика

У Москві придумали комітет для просування в маси союзу

Процес обговорення добігає кінця.

У Москві придумали комітет для просування в маси союзу
Фото: http://obozrevatel.com

У Москві створено громадську координаційну раду на підтримку "Хартії возз'єднання народу Росії, України і Білорусі".

Як повідомив голова міжнародної організації "Народна більшість Росії, України та Білорусі" Валентин Халецький, таке рішення було ухвалено на установчому засіданні у Москві.

"Ідея Хартії возз'єднання народу стала продовженням української громадської ініціативи про конфедеративний міждержавний союз Росії, України та Білорусі", - сказав Халецький.

За його словами, координаційна рада покликана координувати діяльність комітетів, які будуть просувати ідею "возз'єднання" на місцях, в кожній з трьох країн.

Українська промисловість в умовах Митного союзу виявиться просто таки задушеною в "братніх обіймах" російських олігархів. Саме інтереси Росії відіграють вирішальну роль у Митному союзі, і, безсумнівно, на користь їм українська економіка буде просто знищена.

— Олег Тягибок, лідер ВО "Свобода"

Він нагадав, що підписання Хартії почалося 21 вересня і зараз проходить її обговорення в Інтернеті.

"У Хартії возз'єднання сказано, що в Конституціях Росії, України і Білорусі народ визначено як носій влади і джерело суверенітету, що дає підставу для початку збору підписів за винесення на всенародний референдум Росії, України та Білорусі питання про возз'єднання нашого народу", - сказав Халецький .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram