ГоловнаПолітика

Тягнибок: Україну задушать у "братських обіймах" російських олігархів

Політик розповів, чим загрожує Україні вступ до Митного союзу.

Тягнибок: Україну задушать у "братських обіймах" російських олігархів
Фото: Макс Левин

Якщо Україна вступить в Митний союз, то вона ризикує перетворитися на сировинний придаток Росії.

Про це Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час поїздки в Івано-Франківську область, повідомили в прес-службі "Свободи".

"Українська промисловість в умовах Митного союзу виявиться просто таки задушеною в "братніх обіймах" російських олігархів. Саме інтереси Росії відіграють вирішальну роль у Митному союзі, і, безсумнівно, на користь їм українська економіка буде просто знищена", - стверджує Тягнибок.

На його переконання, якщо Україна увійде до Митного союзу, "можна поставити жирну крапку" на модернізації української індустрії, запровадженні нових і високих технологій, створенні конкурентоспроможної на світовому ринку продукції.

"Про те, що Митний союз вигідний в першу чергу економіці Росії, яскраво свідчить приклад Білорусі і Казахстану, продукція яких стає неконкурентоспроможною в результаті прозорих митних кордонів з РФ", - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович виступає за поглиблення співпраці України з Митним союзом.

Крім того, глава ради Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюк заявив, що метою поїздки Президента Віктора Януковича до Москви 22 жовтня був вступ України в Митний союз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram