ГоловнаПолітика

Кличко деколи не розуміє опозицію

Політик закликав спільно протистояти "регіоналам".

Кличко деколи не розуміє опозицію
Фото: Макс Левин

Партія Віталія Кличка "УДАР" вважає Партію регіонів своїм політичним супротивником і закликає опозицію до партнерства.

"На сьогодні нашим суперником є партія влади - Партія регіонів, яка не реалізувала очікування, які більшість українців з нею пов'язували", - сказав лідер партії Віталій Кличко в інтерв'ю радіо "Ехо Москви" у вівторок.

При цьому політик зазначив, що йому не завжди зрозумілі деякі дії колег з Об'єднаної опозиції.

Об\'єднана опозиція ніколи не об\'єднається з партією "УДАР". І якщо пройде "Свобода", то й вони з часом будуть вести свою гру...

— Сергій Тігіпко, віце-прем'єр, міністр соціальної політики

Однак, як наголосив Віталій Кличко, він не збирається нікого критикувати чи образити. "Ми закликаємо їх до партнерства, не більше. Навішувати ярликів і звинувачувати когось ми не маємо наміру. Закликаємо до партнерства і до тих домовленостей, яких було досягнуто між нами. Я впевнений, що вони наші партнери, відтак необхідно будувати ці партнерські відносини. Не тільки зараз. І в парламенті також", - підсумував політик.

Раніше керівник виборчої кампанії партії "УДАР", кандидат у депутати Віталій Ковальчук заявив, що опозиційну більшість у Верховній Раді нового скликання навряд вдасться створити.

Пізніше Віталій Кличко запевнив, що більшість у Верховній Раді наступного скликання формуватиметься навколо "УДАРу".

Нагадаємо, голова Ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що через позицію лідера партії "УДАР" демократична більшість у Верховній Раді досі під питанням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram