ГоловнаПолітика

Губернатор Одеської області вже вирішив, скільки голосів влада віддасть КПУ, - Симоненко

Лідер КПУ звинуватив одеську владу у фальсифікації виборів.

Губернатор Одеської області вже вирішив, скільки голосів влада віддасть КПУ, -  Симоненко
Фото: Макс Левин

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук уже дав завдання своїм підлеглим зробити рейтинги Компартії не вищими від певного відсотка.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко в коментарі кореспонденту ГолосUA.

Він зазначив, що Едуард Матвійчук на нараді наказав своїм чиновникам, щоб рейтинг Компартії в цьому регіоні був не вищим від визначених показників.

"Губернатор Одеської області Матвійчук проводить нараду і кричить про те, що комуністам - 8-9%: "І не більше! Бо я вас усіх порозганяю і голови повідриваю!" На нараді, не соромлячись, поводяться нахабно і цинічно", - обурився лідер КПУ.

За словами політика, ще один випадок підготовки фальсифікацій на виборах стався в Миколаєві. "За адресою, де розташовано миколаївський обком КПУ, у цьому будинку раптом прописали 250 міліціонерів, щоб вони голосували на конкретній виборчій дільниці", - зазначив він.

Нагадаємо, що в Харківській і Луганській областях Партія регіонів підкуповує виборців, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі, кількома пачками цигарок за голос, оскільки це найпоширеніша "валюта" у в'язницях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram