ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Азаров посилає підлеглих агітувати за сина в Слов'янську

Мешканцям безкоштовно розносять газети з висвітленням заходів Олексія Азарова.

ФОТО: novosti.dn.ua

У Слов'янську невідомі активно поширюють газету "Слов'янська Правда". Про це повідомляє кандидат-самовисуванець у народні депутати України в окрузі №47 (місто Слов'янськ, Олександрівський, Слов'янський райони) Фрідон Векуа.

Випуск газети від 18 жовтня безкоштовно розносять по поштових скриньках мешканців міста.

Багато матеріалів цього випуску присвячено заходам за участю кандидата в депутати від Партії регіонів в окрузі №47 Олексія Азарова, повідомляють Новини Донбасу. Зокрема, як повідомляє це видання, 15 жовтня Азаров супроводжував міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника під час його візиту у Слов'янськ, де чиновник зустрівся з викладачами та студентами місцевих навчальних закладів.

17 жовтня вже разом із міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Анатолієм Близнюком Азаров відвідав мікрорайон Слов'янська "Хімік".

Нагадаємо, раніше спостерігачі зафіксували в сина прем'єр-міністра, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Олексія Азарова більш ніж тисячу фактів порушень ведення виборчої кампанії. Про це розповів Павло Павлов, довгостроковий спостерігач у 47 мажоритарному окрузі (місто Слов'янськ, Донецька обл.).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram