ГоловнаПолітика

​Азаров назвав імпічмент Януковича "катастрофою"

На думку прем'єра, ОО зараз не має реальних кандидатів на посаду президента.

​Азаров назвав імпічмент Януковича "катастрофою"

Голова Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров назвав імпічмент Президента України катастрофою для країни.

Про це прем'єр заявив в інтерв'ю Харківському обласному державному телебаченню, відповідаючи на запитання, як імпічмент Президента України може позначитися на соціально-економічному становищі держави.

"Я однозначно скажу - це катастрофа. І ми з попередньою владою до цієї катастрофи підійшли. І якби був інший результат на виборах 2010 року, то Україна дійсно була б повністю в катастрофі. Тут навіть жодних сумнівів не виникає", - сказав Азаров.

На його думку, Об'єднана опозиція зараз не має реальних кандидатів на посаду президента України.

"Ось гасло, заклик: "Імпічмент Президента". Що він дає? А кого в президенти? Цих ліриків від опозиції? Це взагалі виглядає несерйозно, щонайменше", - сказав Азаров.

Також він висловив переконання, що на майбутніх парламентських виборах переможе Партія регіонів. На думку Азарова, опозиційні політичні сили не мають конструктивної програми розвитку України.

При цьому Азаров запевнив, що після виборів уряд продовжить виконувати визначений Президентом України Віктором Януковичем курс.

"І ні в Президента, і ні в парламенту немає політики "до виборів" і політики "після виборів". Це неможливо", - резюмував Азаров.

Нагадаємо, раніше лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що опозиція в новообраній Верховній Раді одним із перших ініціює розгляд законопроекту про імпічмент Президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram