ГоловнаПолітика

Лідери опозиції вимагатимуть від Пшонки ретельно розслідувати спостереження за Тимошенко

Соратники екс-прем'єрки вважають, що дії Януковича ведуть до моральної катастрофи.

Лідери опозиції вимагатимуть від Пшонки ретельно розслідувати спостереження за Тимошенко
Фото: byut.com.ua

У понеділок, 22 жовтня, лідери опозиції вимагатимуть від генерального прокурора Віктора Пшонки порушити кримінальну справу за заявою Юлії Тимошенко про приховане відеоспостереження за нею в лікарні "Укрзалізниці".

Про це йдеться в заяві Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

"У понеділок Арсеній Яценюк і всі лідери партій, які об'єдналися в Коаліцію демократичних сил, будуть у генерального прокурора України і будуть наполягати на проведенні ретельного розслідування і на порушенні кримінальної справи за заявою лідерки опозиції Юлії Тимошенко", - йдеться в повідомленні.

"Ми звертаємося до лідерів усіх демократичних країн і міжнародних організацій - своїми діями Віктор Янукович викреслив себе зі списку тих, кому подають руку", - йдеться в заяві.

"Ми закликаємо до застосування міжнародних санкцій особисто проти Віктора Януковича, режим якого веде Україну до національної, вже зараз не тільки соціально-економічної, а й етичної катастрофи", - заявили в "Батьківщині".

Як відомо, сьогодні захисник Тимошенко Сергій Власенко оприлюднив лист екс-прем'єр-міністра, в якому вона відмовилася від лікування і наполягає на поверненні в Качанівську колонію через неможливість лікуватися під постійним відеоспостереженням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram