ГоловнаПолітика

Охорона Януковича не пускала до нього сина

Заходи безпеки Президента не припиняють дивувати.

Охорона Януковича не пускала до нього сина
Александр Янукович ждет, пока его пропустят к отцу
Фото: http://novosti.dn.ua

Президент Віктор Янукович під час міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку відвідав виставку, через що всі інші учасники саміту не змогли потрапити у виставковий зал.

Як пишуть "Новости Донбасса", коли Янукович спускався у виставковий зал, на сходах охорона надовго затримувала журналістів, деяких членів уряду, представників місцевої влади і навіть сина Президента Олександра Януковича.

Унаслідок дій президентської охорони на сходах, що ведуть у виставковий зал, виник затор. Згодом члени уряду таки потрапили до Януковича у виставковий зал.

Януковичу потрібно до 15-го року не просто політично, а взагалі дожити. Ви бачите, як він з кожним днем посилює охорону? І що він, думаєте, захищається від людей, від мітингів? Він захищається від Тимошенко і її партії? Він від своїх захищається

— Тарас Чорновіл, екс-соратник Януковича

Тим часом на виставку під час візиту Президента не змогли потрапити голови деяких міст Донецької області, зокрема мер Вугледара Алім Ширінський. За даними видання, він намагався переконати охорону пропустити його і заступника мера Макіївки. Однак охорона відмовилася пропускати їх, доки Янукович не покинув приміщення виставкового центру.

Нагадаємо, наприкінці вересня на урочисте зібрання з нагоди 20-річчя створення Асоціації міст України не пустили більш ніж десять журналістів і двадцять мерів через те, що Президент Віктор Янукович приїхав завчасно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram