ГоловнаПолітика

Янукович їде в Донецьк на інвестиційний саміт

Також Президент відвідає Єнакієве.

Янукович їде в Донецьк на інвестиційний саміт
Фото: Макс Левин

У четвер, 18 жовтня, Президент України Віктор Янукович здійснить робочу поїздку в Донецьку область.

У рамках поїздки глава держави візьме участь у роботі V Міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку та відвідає м. Єнакієве, повідомили в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації

При цьому в прес-службі зазначили, що цей Міжнародний інвестиційний саміт, який проходить 17-19 жовтня, є найбільшим у країні бізнес-форумом, який проводять із 2008 року. "Саміт є високоавторитетними зборами українського та міжнародного бізнесу, де обговорюють питання економічного розвитку та інвестиційних перспектив України", - йдеться в повідомленні.

2012 року саміт DIIS присвячено питанням реалізації Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", в тому числі поліпшенню інвестиційного клімату та створенню найсприятливіших умов для ведення бізнесу в державі.

За інформацією прес-служби Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України, в Єнакієвому В. Янукович візьме участь в урочистій церемонії відкриття будівельного майданчика нової Повітряно-розподільної установки "ПРУ-1400", яку компанія Air Liquide почне зводити на базі Єнакіївського металургійного заводу.

У рамках програми заходу відбудеться урочисте закладення першого каменя нової установки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram