ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

ПР "простягне руку" всім партіям у новій Раді

"Регіонали" готові отримати у відповідь кулак.

ПР "простягне руку" всім партіям у новій Раді
Фото: Макс Левин

Партія регіонів готова до співпраці з усіма партіями, які пройдуть у новий парламент.

Про це заявив голова Партії регіонів Микола Азаров в інтерв'ю Запорізькій обласній державній телерадіокомпанії.

"Розуміючи важливість і відповідальність завдань, ми готові до діалогу, до конструктивного діалогу з усіма політичними силами, які пройдуть у нашу Верховну Раду. Це вони заявляють, що ніколи не вступлять у жодні переговори, зайнявши дуже зручну опозиційну нішу, коли ні за що не відповідаєш, але натомість можеш із легкістю висловлювати будь-яку нісенітницю. І що різкіше ти говориш, то більше здається, ніби ти сміливий. Але політика й економіка - це не ринг, де від одного удару залежить, потрапить твій суперник у нокаут чи ні", - сказав він.

За його словами, цю заяву можна вважати пропозицією Партії регіонів із пошуку для налагодження співпраці з іншими політичними силами.

"Ми простягнули руку. Що ми у відповідь отримаємо? Кулак - Бог із ним, впораємося. Обійдемося і без них. Але якщо нам готові потиснути руку - ми будемо це вітати, сядемо за стіл і будемо розмовляти", - сказав Азаров.

Нагадаємо, лідери партій "УДАР" і "Свобода" раніше відкинули ймовірність співпраці з ПР, не кажучи вже про "Батьківщину", яка обіцяє домагатися зміни влади й імпічменту Президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram