ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"УДАР": "Батьківщина" виконала домовленості лише на 30%

У партії Кличка стверджують, що Батьківщина не виконала досягнуті раніше домовленості.

"УДАР": "Батьківщина" виконала домовленості лише на 30%
Фото: kerch.fm

Об'єднана опозиція "Батьківщина" лише на 30% виконала домовленості з погодження кандидатів-мажоритарників з партією "УДАР".

Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник керівника виборчого штабу партії Віталія Кличка Володимир Курінний.

"Домовленості, які були досягнуті під час переговорів, вони, насправді, виконані сьогоднішнім з'їздом "Батьківщини" на 30%. Це як якщо ми сідаємо грати в шахи, граємо в шахи, а посеред гри нам кажуть: "А ми граємо в преферанс". Де-факто, відбулося саме це. Ми домовлялися про те, що буде загальна соціологія, соціологічні кампанії пропонувалися як "Батьківщиною", так і нами - ця соціологія була проведена. Було визначено принцип, а саме: знімаємо ми того кандидата, який слабший, який заважатиме перемозі єдиного демократичного кандидата", - підкреслив політик.

"Ми домовилися про конкретні соціологічні служби. Ми прийшли на переговори з єдиними соціологічними службами", - зазначив Курінний.

Нагадаємо, представник Об'єднаної опозиції Сергій Соболєв заявив, що розбіжності в соціологічних дослідженнях "Батьківщини" і "УДАРу", необхідні для визначення єдиних кандидатів-мажоритарників, по деяких округах сягнули 18%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram