ГоловнаПолітика

Шуфрич вважає неефективним рішення опозиції про відкликання кандидатів

Опозиціонерів очікують іще дуже цікаві внутрішні дискусії, вважає "регіонал".

Шуфрич вважає неефективним рішення опозиції про відкликання кандидатів
Фото: Макс Левин

Заступник секретаря РНБО, "регіонал" Нестор Шуфрич не бачить загроз для мажоритарних кандидатів від Партії регіонів через зняття Об'єднаною опозицією своїх кандидатів на користь "УДАРу".

"Я попередньо вже проаналізував зняття "УДАРом" своїх кандидатів на користь "Батьківщини". Там, де кандидати від Об'єднаної опозиції перемагали, вони і так перемагають. Там, де були реальні кандидати від "УДАРу", вони будуть боротися й далі. Я наразі не бачу ефективності від цих рішень", - сказав він на прес-конференції.

На думку Шуфрича, вже можна говорити про наявність розбіжностей під час узгодження кандидатів від Опозиційних сил і неприйняття цього узгодження деякими опозиційними партіями, зокрема партією ВО "Свобода".

"Опозиціонерів очікують іще дуже цікаві внутрішні дискусії, щоб не назвати їх розбірками", - додав Шуфрич.

Нагадаємо, сьогодні на з'їзді Об'єднана опозиція зняла 26 своїх кандидатів на користь партії "УДАР". Однак опозиція не змогла домовитися про те, щоб "УДАР" зняв своїх кандидатів у трьох особливо важливих для ОО округах.

Зокрема, Віталій Француз, Олег Зонтов і Тетяна Чорновіл далі борються за мандати нарівні зі своїми конкурентами від "УДАРу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram