ГоловнаПолітика

"УДАР" звинуватив владу в залякуванні кандидатів

Кличко каже, що мажоритарникам пропонують перейти в партію влади.

"УДАР" звинуватив владу в залякуванні кандидатів
Фото: klichko.org

Партія "УДАР" звинувачує владу в тиску і залякуванні своїх кандидатів по мажоритарних округах від партії, щоб вони відмовилися брати участь у виборах або перейшли в Партію регіонів.

Про це на прес-конференції сказав лідер партії Віталій Кличко.

"Проти кандидатів раптом порушуються кримінальні справи з надуманих причин... До цього з ними ведуться розмови на особистому рівні з пропозицією знятися і з погрозами, якщо ні, то будуть задіяні інші методи... Є пропозиції і перейти під прапори партії влади... В окремих випадках щодо мажоритарників це може бути ініціатива Адміністрації Президента, в інших випадках - місцевої влади", - розповів він.

Кличко відзначив, що використовується адміністративний та фізичний тиск на кандидатів, які мають реальні шанси перемогти по округу.

Нагадаємо, сьогодні на з'їзді Об'єднана опозиція зняла 26 своїх кандидатів на користь партії "УДАР". Однак опозиція не змогла домовиться про те, щоб "УДАР" зняв своїх кандидатів у трьох особливо важливих для ОО округах.

Так, Віталій Француз, Олег Зонтов і Тетяна Чорновіл продовжують боротися за мандати нарівні зі своїми конкурентами від "УДАРу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram