ГоловнаПолітика

Міліція захищатиме фальсифікації, а не чесний вибір громадян, - Симоненко

Лідер КПУ впевнений, що основні фальсифікації відбуватимуться у виборчкомах.

Міліція захищатиме фальсифікації, а не чесний вибір громадян, - Симоненко
Фото: www.kpu.ua

Основним завданням МВС є захист інтересів олігархів, прикриття можливих фальсифікацій і брудних передвиборних технологій, вважає лідер КПУ.

Таку думку висловив лідер КПУ Петро Симоненко під час запису програми на телеканалі "34" в Дніпропетровську.

Зокрема, коментуючи запитання ведучого про те, чим можна пояснити заяву міністра МВС, що в ніч виборів буде задіяно кілька тисяч правоохоронців у зв'язку з можливими процесами і мітингами, Петро Симоненко підкреслив, що для початку варто розібратися, "кого і від чого буде захищати міліція".

"Якщо за логікою речей, то правоохоронні органи повинні захищати народ України від олігархів і робити все можливе, щоб забезпечити відповідний контроль на основі виборчого закону. Але ж проблема в тому, кому сьогодні служать правоохоронні органи", - сказав Петро Симоненко.

Він пояснив, що, на жаль, ця структура (МВС) "сьогодні розтаскана між різними клановими угрупуваннями".

"Моя думка, що їхнім основним завданням є захист інтересів олігархів, прикриття можливих фальсифікацій і брудних передвиборних технологій, щоб виключити об'єктивний підрахунок голосів після голосування", - підкреслив лідер комуністів.

У цьому контексті Петро Симоненко додав, що виборча кампанія-2012 характеризується підкупом виборців, а також тим, що основні фальсифікації відбуватиметься у виборчих комісіях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram