ГоловнаПолітика

У Дніпропетровську розгромили кафе родички Тимошенко

Збиток становить близько 60 тис. гривень.

У Дніпропетровську розгромили кафе родички Тимошенко
Фото: http://tsn.ua

В ніч проти 10 жовтня невідомі розгромили літній майданчик кафе "Золота рибка" в центрі Дніпропетровська. Кафе належить Тетяні Шараповій, двоюрідній сестрі Юлії Тимошенко.

Про це журналістів повідомила сама Шарапова, повідомляють Українські Новини.

За словами Шарапової, збиток, нанесений кафе "Золота рибка", становить близько 60 тис. гривень.

Вона також підозрює, що цей інцидент має політичне підґрунтя, оскільки за 6 років роботи кафе нічого такого не відбувалося.

Втім, Шарапова повідомила, що жодних погроз на її адресу не надходило.

За словами заступника начальника Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровська Тараса Ткаченка, вилучено дві відеокамери, встановлені на будівлі, ведуться пошуки підозрюваних.

"Ймовірно, таке могли зробити 5-6 осіб. Будемо порушувати кримінальну справу за статтею групове хуліганство. Цілі та мотиви хуліганів наразі не ясні. Поруч з кафе були дві камери спостереження, з їх допомогою і будемо встановлювати тих, хто це зробив", - розповів "Сегодня" Ткаченко.

Від рук нічних грабіжників постраждав фонтан, осколки якого розкидані по всьому майданчику. Поруч - бите скло ліхтарів. Не встояли навіть сім бетонних лавок, що стояли уздовж стіни будівлі - їх виламали буквально "з м'ясом", а чотири урни невідомі підкотили ближче до ганку кафе.

Нагадаємо, ще одна близька Юлії Тимошенко людина - її дочка Євгенія володіє рестораном "Сiro's pomodoro" у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram