ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

З'їзду ПР, радше за все, не буде

Кандидати від партії не хочуть гаяти час.

З'їзду ПР, радше за все, не буде
Юрий Мирошниченко
Фото: newsmarket.com.ua

З'їзд Партії регіонів, радше за все, пройде вже після парламентських виборів.

Про це повідомив нардеп від партії Юрій Мірошниченко в Харкові, повідомляє прес-служба ПР.

"Цілком можливо провести (другий етап з'їзду) вже за підсумками голосування і за підсумками проведення виборів. Є висока ймовірність того, що не буде другого етапу з'їзду зараз, до виборів. Але остаточне рішення ухвалюватиме президія політради і політрада", - сказав він.

Парламентарій зазначив, що проведення з'їзду планували на 12 або 13 жовтня, однак багато кандидатів у народні депутати просять відкласти його через виборчу кампанію.

"Ми планували зустрітися або 12, або 13 жовтня з метою ще раз дати посилання суспільству щодо нашої партії, її цілей і завдань, підбити проміжні підсумки перебігу передвиборної кампанії, проаналізувати діяльність наших кандидатів, можливо, дати додаткові імпульси їхній роботі. Я не виключаю, що з'їзду не буде у зв'язку з тим, що багато звернень від кандидатів, які працюють у регіонах: це ж фактично два дні випадуть", - сказав Мірошниченко.

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація, що з'їзд ПР, на якому передбачають виключити з виборчого списку декотрих кандидатів, заплановано на 13 жовтня. Утім, голова партії Микола Азаров заявив, що задоволений мажоритарниками від політсили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram