ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тимошенко вирішила допомогти мажоритарникам листами

Володимир Ар'єв отримав аргумент у боротьбі за виборців.

Тимошенко вирішила допомогти мажоритарникам листами
Владимир Арьев
Фото: http://ukranews.com

Кандидат у депутати від Об'єднаної опозиції по 218-му мажоритарному округу в Києві Володимир Ар'єв оприлюднив лист Юлії Тимошенко на його підтримку.

Фотографію листа він опублікував у своєму Facebook.

Тимошенко у ньому, зокрема, підкреслює важливість майбутніх виборів.

"На цих виборах ви можете програти або виграти своє життя, - звертається вона до виборців. - Янукович планує провести свою керовану зграю по мажоритарних округах, я вас прошу зламати цей його план".

Для цього, підкреслює Тимошенко, необхідно проголосувати за кандидатів від Об'єднаної опозиції.

"Від Об'єднаної опозиції по вашому округу йде Володя Ар'єв. Він не роздає продовольчі пакети, не дарує на час виборів ремонти доріг і шкіл, не дарує за бюджетні гроші корупційні подарунки. Ви ж знаєте, що кандидати від влади все це щастя припинять на другий день після виборів, і ви їх потім п'ять років не побачите. Володя Ар'єв у Верховній Раді забезпечить усунення мафії від влади і поверне мораль і честь у політику, а для вас справедливе і вільне життя", - пише вона.

На закінчення Тимошенко закликає виборців "не робити експерименти на цих виборах над собою і своїми сім'ями за пачку гречки".

Нагадаємо, конкурентами Ар'єва на окрузі є, зокрема, нардеп від НУ-НС Олександр Третяков, представник "УДАРу" Олександр Сергієнко та екс-"ударівець" Лев Парцхаладзе.

Фото: facebook.com/volodymyr.ariev

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram