ГоловнаПолітика

Янукович задоволений, що у відносинах із Росією домінують довіра та взаєморозуміння

Президент привітав колегу із 60-річчям.

Янукович задоволений, що у відносинах із Росією домінують довіра та взаєморозуміння
Фото: EPA/UPG

Президент України Віктор Янукович надіслав привітання президентові Російської Федерації Володимиру Путіну з нагоди ювілею.

Про це повідомляє прес-служба голови Української держави.

"Шановний Володимире Володимировичу! Прийміть мої щирі вітання із шістдесятирічним ювілеєм. Ваш професіоналізм і багаторічний досвід державного управління справедливо здобули Вам непохитний авторитет далекоглядного політика і мудрого керівника. Здійснювані під Вашим керівництвом перетворення на шляху реформування Росії знаходять підтримку російського народу, сприяючи забезпеченню стабільності й економічного зростання", - йдеться у привітанні Президента України.

Віктор Янукович зазначив, що його "радує", той факт, що, "незважаючи на об'єктивні труднощі і продиктовані добою випробування глобального масштабу", у відносинах України та Росії домінують довіра і взаєморозуміння.

"Переконаний, що наші з Вами зусилля, спрямовані на поглиблення українсько-російської взаємодії на принципах дружби, обопільної поваги та прагматизму, і надалі сприятимуть розширенню двостороннього співробітництва на благо народів наших держав", - заявив Янукович.

Президент України побажав Володимирові Путіну міцного здоров'я, невичерпної енергії й усіляких успіхів, а його близьким - добра і благополуччя.

Володимир Володимирович Путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді. Діючий (четвертий) президент Російської Федерації із 7 травня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram