ГоловнаПолітика

Кандидат з Луганської області роздавав вагітним "пакети для пологів"

Жінки повинні були отримати у агітаторів спеціальні "соціальні" карти і звернутися в громадську приймальню кандидата.

Кандидат з Луганської області роздавав вагітним "пакети для пологів"
Валерий Мошинский

Окремі кандидати під час виборчої кампанії пропонують виборцям отримати медичні препарати. Про це йдеться в звіті Громадської мережі "ОПОРА".

Наприклад, кандидат-самовисуванець в УІО №108 (Луганська обл.) Валерій Мошинський безкоштовно розповсюджував серед майбутніх матерів "пакет для пологів", в який входять медикаменти, засоби гігієни, ліки. Жінки повинні були отримати у агітаторів спеціальні "соціальні" карти і звернутися з паспортом до громадської приймальні кандидата за пакетом.

Нагадаємо, екс-чоловік Лілії Подкопаєвої Тимофій Нагорний, який балотується в народні депутати в 55 виборчому окрузі Донецької області, влаштував передвиборний концерт за участю Тіни Кароль, Віталія Козловського, Мікі Ньютон, Олексія Кузнєцова, Матіаса та інших. За оцінками провідних концертних операторів, ринкова вартість проведеного заходу становить більше за 400 тис. гривень.

Незважаючи на те, що захід було заявлено як неполітичний, зі сцени лунали агітаційні промови самого Нагорного і Козловського.

У декларації, яку подав Нагорний, вказано, що він тимчасово не працює. За минулий рік він нічого не заробив, але має 80 тисяч гривень на рахунках у банках. У його розпорядженні є тільки квартира площею 62,3 квадратних метра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram