ГоловнаПолітика

Син Азарова попіарився на презентації тролейбусів

Мер міста Лук'янченко не пов'язує передачу машин з виборами.

Син Азарова попіарився на презентації тролейбусів
Фото: kobzar1814.blogspot.com

Син прем'єр-міністра України Олексій Азаров взяв участь у презентації тролейбусів, які були передані в Слов'янськ з Донецька.

Під час презентації на тролейбусах з Донецька першими прокотилися мер Слов'янська Неллі Штепа і син прем'єр-міністра разом з представниками своєї громадської ініціативи "Наш регіон", повідомляють "Коментарі" з посиланням на місцевий телеканал "С-ПЛЮС".

"У мене дуже гарні враження. Він не їде, а пливе так м'якенько. Я сподіваюся, що всім сподобалося", - заявив Олексій Азаров після поїздки.

"Я вважаю, що тролейбуси - це дуже важлива складова для міста-курорту, тому що один тролейбус справляється з навантаженням. З яким готові впоратися кілька "ГАЗелей", - додав він.

Нагадаємо, у вересні Донецьк передав Слов'янську п'ять тролейбусів, закуплених обласним центром в рамках підготовки до Євро-2012. Водночас міський голова Донецька Олександр Лук'янченко запевнив, що передача тролейбусів Слов'янську ніяк не пов'язана з виборами і він очікує отримати за машини 10 млн. 487 тис. грн.

Нагадаємо, Олексій Азаров є кандидатом від Партії регіонів по мажоритарному округу №47, в який входять місто Слов'янськ, а також Олександрівський і Слов'янський райони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram