ГоловнаПолітика

Опозиціонери обговорять із Тимошенко стратегію роботи

Сьогоднішня зустріч із Тимошенко може бути останньою перед виборами.

Опозиціонери обговорять із Тимошенко стратегію роботи
Фото: Макс Левин

Соратники Юлії Тимошенко Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і Григорій Немиря мають намір відвідати її в лікарні в Харкові.

Вони планують обговорити ситуацію в країні і стратегію роботи Об'єднаної опозиції на виборах, повідомив "Радіо Свобода" Григорій Немиря.

"Якщо нам удасться побачити Юлію Володимирівну, будемо говорити про те, що треба робити в цій ситуації, яка гіршає щодня, яка стосується наступу на свободу слова, на інші громадянські права. Це може бути остання можливість перед виборами мати таку зустріч", - сказав Немиря.

За його словами, це стало можливим лише після лежачого протесту Тимошенко, який тривав із 16 години п'ятниці, 28 вересня, до 13 години неділі, 30 вересня.

"Дві доби Юлія Тимошенко просто лежала на підлозі, в коридорі лікарні, змусивши своєю стійкістю і незламністю їх піти на ці поступки", - заявив депутат.

Нагадаємо, 28 вересня екс-прем'єр Юлія Тимошенко влаштувала лежачий протест, вимагаючи пропустити до неї її політичних соратників - Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка і Григорія Немирю.

Також нагадаємо, сьогодні стало відомо, що лікуючі лікарі екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з берлінської клініки перенесли візит до своєї пацієнтки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram