ГоловнаПолітика

Тимошенко стверджує, що її виписали з лікарні

Екс-прем'єрка зробила несподівану заяву.

Тимошенко стверджує, що її виписали з лікарні
Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єрка України Юлія Тимошенко стверджує, що з Державної пенітенціарної служби їй видали документ про припинення лікування та виписку з лікарні.

Про це йдеться в заяві Тимошенко, яку сьогодні в харківській лікарні "Укрзалізниці", де перебуває лідерка опозиції, озвучив її захисник Олександр Плахотнюк, повідомляє сайт "Батьківщини".

"Зараз, у ці хвилини, коли я пишу це звернення, щоб зламати мене і мою волю, навколо мене зварюють нову клітку, додаткові ґрати, забирають необхідні предмети користування, закрили на ключ туалетну кімнату і поставили навколо мене потрійну кількість охорони. Пенітенціарна служба дала мені папірець про припинення лікування та виписку з лікарні як чергову помсту за мою позицію", - йдеться в заяві Тимошенко.

Варто зазначити, що раніше адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк заявив, що документа про виписку немає, але Пенітенціарна служба вже говорила про те, що це питання може бути порушено у зв'язку з поведінкою Тимошенко та її захисників.

Нагадаємо, 28 вересня Пенітенціарна служба відмовила Тимошенко в побаченні з Яценюком, Турчиновим і Немирею. Після цього на знак протесту екс-прем'єр лягла на підлогу перед входом у її палату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram