ГоловнаПолітика

Рада розгляне зміни до антикорупційного законодавства

Озвучено порядок денний пленарного тижня парламенту.

Рада розгляне зміни до антикорупційного законодавства
Фото: Макс Левин

Поточного пленарного тижня Верховна Рада, зокрема, планує розглянути законопроект про внесення змін до Державного бюджету України на 2012 рік щодо фінансування програми з проведення земельної реформи.

Про це йдеться в порядку денному пленарного тижня парламенту.

ВР цього тижня розгляне питання про внесення змін до Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" та Регламенту Верховної Ради України (щодо удосконалення окремих положень), - повідомляє УНН.

Парламентарі розглянуть законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами в стані сп'яніння.

Також планується розглянути законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання містобудівної діяльності і законопроект про внесення змін до Закону України "Про місцеві державні адміністрації".

Крім того, парламентарі розглянуть законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо виконання військового обов'язку та особливостей проходження військової служби.

На розгляд парламенту внесли законопроект про внесення змін до Закону України "Про дошкільну освіту" (щодо безкоштовного харчування дітей, які досягли п'ятирічного віку) і законопроект про внесення змін до Законів України "Про Кабінет міністрів України" і "Про центральні органи виконавчої влади" (щодо діяльності міністерств і центральних органів виконавчої влади).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram