ГоловнаПолітика

Журналіста програми "Гроші" побили і пригрозили "відірвати голову"

Останнім часом він розслідував земельні махінації в Києві.

Журналіста програми "Гроші" побили і пригрозили "відірвати голову"
Фото: donbass.ua

Невідомі у середу ввечері побили журналіста програми "Гроші" телеканалу "1+1" Дмитра Волкова.

Як розповів "Українській правді" шеф-редактор програми "Гроші" Максим Сухенко, це сталося, коли Волков повертався з роботи додому.

"Він повертався з роботи додому. Йому здалося, що його "вели", - сказав Сухенко.

За його словами, біля під'їзду до Волкова підійшли двоє невідомих чоловіків. Один із них зі словами "полізеш у цю тему - відірвемо голову" ударив його по обличчю.

"Його сильно побили", - додав Сухенко.

За словами прес-офіцера Святошинського районного управління МВС у Києві Тетяни Малишевої, у побитого нічого не вкрадено, йому надано скерування на судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень.

За словами Сухенка, наразі Волков у лікарні.

Журналіст останнім часом розслідував земельні питання в Києві. Сухенко не уточнив, чого саме стосувалося розслідування, -  "поки не буде вирішено питання про безпеку родини журналіста".

Варто зазначити, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже пообіцяв перевірити обставини побиття журналіста програми "Гроші".

"Ви знаєте мою позицію: надавати будь-яку допомогу журналістам. Ви знаєте, що є відповідний мій наказ надавати допомогу всіляку журналістам, тому ця заява буде взята на мій особистий контроль, і ми проведемо повне і всебічне розслідування цієї справи і дамо вам інформацію", - сказав він.

Нагадаємо, 25 вересня міліція порушила кримінальну справу за фактом погроз Ірині Федорів, керівнику інформаційно-аналітичного відділу програми "Вікна-новини" телеканалу СТБ. Вона поскаржилася на погрози через висвітлення зловживань під час розподілу ділянок Біличанського лісу біля селища Коцюбинське Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram