ГоловнаПолітика

Стецьків чекає на вибачення від Яценюка

Кандидат не планує знімати свою кандидатуру з виборів.

Стецьків чекає на вибачення від Яценюка
Фото: zarvanytsya.org.ua

Кандидат-самовисуванець по 117 виборчому округу Львова Тарас Стецьків чекає на вибачення від лідера Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка й не має наміру знімати свою кандидатуру з виборів.

Про це він сказав у коментарі Ipress.ua

"Мені прикро і сумно, що лідер однієї з трьох опозиційних колон зробив таку не зважену, занадто емоційну заяву. Я ніколи не критикував опозицію - ні "Батьківщину", ні "Удар", ні "Свободу", - зазначив депутат.

Ба більше, Стецьків ззаначив, що на всіх своїх публічних виступах упродовж усієї виборчої кампанії заявляє, що хоча в нас опозиція не ідеальна, кращої немає.

"Тому в кожнім разі треба проголосувати за одну з цих трьох політичних сил. Арсеній Петрович це добре знає. Як і те, що насправді ніяких образ на нього, Турчинова чи ще когось у мене немає. Хоча вони могли б і бути, тому що не було виконано волю Тимошенко та Луценка підтримати мене на окрузі", - зазначив нардеп.

Також нардеп зазначив, те що він піде на округ, було узгоджено з реальними лідерами опозиції.

"А навішувати ярлики і розкидатися такими необґрунтованими звинуваченнями не личить політикові такого масштабу. Думаю, Арсеній Петрович заспокоїться. Коли я, Доній, Осташ і Яценюк пройдемо до парламенту, в нас не буде іншого виходу, як бути в одній об'єднаній демократичній опозиційній силі. Арсеній Петрович потім просто вибачиться за ці надмірно емоційні слова", - зазначив політик.

Те, що мене немає в партійних списках, - прогнозовано. Ще рік тому я чітко сказав і Юлії Тимошенко, і Юрію Луценкові, що в список не хочу й пропоную підтримати мене в мажоритарному окрузі. Чому сьогодні по 117 мажоритарному окрузі у Львові підтримали Ігоря Васюника - питання не до мене

— Тарас Стецьків, народний депутат

Стецьків балотується в 117 виборчому окрузі (Франківський район Львова), як самовисуванець. Одночасно з ним до парламенту в цьому окрузі Об'єднана опозиція "Батьківщина" висунула єдиного узгодженого кандидата Ігоря Васюника. Висування Стецьківа створило конфлікт між ним і керівництвом ВЗБ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram