ГоловнаПолітика

Янукович покладає великі надії на співпрацю з компанією Chevron

Президент провів зустріч із керівництвом компанії.

Янукович покладає великі надії на співпрацю з компанією Chevron

Україна покладає великі надії на співпрацю з компанією Chevron щодо розробки родовищ газу.

Про це сказав Президент України Віктор Янукович на початку зустрічі з керівництвом компанії Chevron - президентом "Шеврон Північна Америка" Гарі Лукетом і віце-президентом "Шеврон Європа, Євразія і Близький Схід" Ієном Макдональдом.

"Нам є про що поговорити... У нас великі надії на співпрацю з вами", - сказав Віктор Янукович на початку зустрічі, повідомляє прес-служба глави держави.

Також Президент відзначив взаємну зацікавленість сторін в ефективній співпраці.

Лукет, своєю чергою, наголосив, що компанія "Шеврон" задоволена своєю участю в конкурсах на видобуток вуглеводнів на території України. "Сподіваємося, після завершення всіх процесів щодо нашої участі в розробці родовищ в Україні в нас великі перспективи співпраці в нафтогазовій промисловості", - сказав він.

Лукет також високо оцінив прозорі конкурсні процедури, в яких брала участь  компанія "Шеврон" в Україні.

Як відомо, 16 травня компанію Chevron було визнано переможцем тендеру на укладення угоди про розподіл продукції на Олеській площі (Львівська та Івано-Франківська області). Прогнозні ресурси площі оцінюють у 3 трильйони кубічних метрів газу. На етапі геологічного вивчення планують залучити 1,3 млрд грн інвестицій і 25 млрд грн на етапі промислової розробки.

Очікують, що Сhevron почне промисловий видобуток сланцевого газу на Олеській площі 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram