ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Порошенко-старший знову хоче в Раду

Рішення про зняття з виборів ухвалено поспіхом.

Порошенко-старший знову хоче в Раду
Алексей Порошенко
Фото: http://polittech.org

Олексій Порошенко, який напередодні зняв свою кандидатуру на виборах до Верховної Ради в 16 виборчому окрузі у Вінницькій області, хоче відновити передвиборну кампанію.

Про це він повідомив gazeta.ua.

Нагадаємо, 20 вересня міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко заявив, що його батько знімає свою кандидатуру з виборів до Верховної Ради в 16 окрузі за станом здоров'я.

"Цього дня я захворів. Піднялася температура до 39,3 градуса. Поїхав до лікарні. Подзвонив Петро і запропонував: "Тату, давай не будемо ризикувати твоїм здоров'ям". Я дав згоду. Син і сказав про це відразу на народному вічі", - повідомив Олексій Порошенко.

"Але зараз я почуваюся дуже добре. Був би готовий і далі продовжувати передвиборну боротьбу. Не знаю, чи можлива процедура відновлення кандидатом. Потрібно дізнатися в юриста", - додав він.

Варто зазначити, що Олексій Порошенко балотувався в тому самому окрузі, що й Оксана Калетнік, племінниця нардепа Григорія Калетніка і кузина керівника Державної митної служби Ігоря Калєтніка.

Чутки про домовленості з родиною Калетників Олексій Порошенко спростовує і каже, що його конкурентка підкуповує виборців.

"Оксана нахабно роздавала виборцям гроші. Спочатку по 50 гривень, потім по 500. Кажуть, навіть договоруи укладали. Про те, що ті зобов'язуються проголосувати за 500 гривень", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram