ГоловнаПолітика

Житомирський чиновник виступає з концертами на підтримку кандидата в депутати

Заходи заплановані на робочий час.

Начальник управління культури і туризму Житомирської ОДА Юрій Градовський в робочий час виступає з концертами на підтримку кандидата депутати Віктора Развадовського.

Про це повідомляють в громадській мережі "Опора".

"Кандидат у народні депутати Развадовський запланував проведення концертів естрадних співаків у своєму окрузі. У графіку проведення концертів - 24 виступи гурту "Древляни", яким керує і є солістом діючий начальник управління культури і туризму Житомирської ОДА Юрій Градовський.

Фото: oporaua.org

За участю групи "Древляни" вже відбулося шість концертів на підтримку Развадовського В.І. Три з них, а саме в с. Дубище Чуднівського району (в п'ятницю 14 вересня 2012 року), с. Мотовилівка Любарського району (у вівторок 18 вересня 2012 р.) і в с. Стетківці Чуднівського району (в середу 19 вересня), відбувалися з 15.00 до 17.30, тобто в робочий час", - йдеться в повідомленні.

"Соліст і чиновник Градовський Ю.І. словом і піснею підтримував кандидата-самовисуванця Развадовського В.І. і закликав присутніх за нього проголосувати. Переважна кількість таких концертів за участю Юрія Градовського запланована також на робочі дні і в робочий час. Зараз чиновник не перебуває у відпустці", - повідомляє "Опора".

Як повідомляли раніше, у Рівненській області кандидат у нардепи від Народної партії залучив для агітації клоунів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram