ГоловнаПолітика

Азаров: "Мій син готовий для політичної кар'єри"

Хоча прем'єр не хотів би для сина такої кар'єри.

Азаров: "Мій син готовий для політичної кар'єри"
Фото: analitica.kiev.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що його син Олексій має хорошу підготовку для кар'єри політика.

Про це він сказав в ефірі програми "Позаочі" на телеканалі "Інтер".

"Сказати, що я йому не рекомендував би з огляду на підготовленість, не можу - він підготовлений. А от питання: чи хотів би я для нього такої кар'єри? Напевно, не хотів би, тому що, в принципі, це складна робота, завжди хочеться для дітей спокійнішого, більш розміреного", - сказав Азаров.

Прем'єр розповів, що його син отримав гарну освіту, закінчивши Московський державний університет і після цього ще низку навчальних закладів за профілем бізнесу, захистив кандидатську дисертацію, ставши кандидатом юридичних наук.

"Також Олексій має досвід роботи у сфері міжнародних відносин, оскільки брав участь у переговорах зі вступу України до Світової організації торгівлі", - зазначив прем'єр

Водночас Азаров наголосив, що його син прийняв самостійно рішення балотуватися до Верховної Ради, але він як батько готовий передати йому досвід політика та державного діяча.

"Він вибрав для себе (цей шлях), і зважаючи на те, що рано чи пізно я піду, настане час, коли мені доведеться піти, в принципі, можу нині щось передати з того досвіду, яким володію", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, Олексія Азарова висунула Партія регіонів по виборчому округу 47, на території якого розташовані місто Слов'янськ, Слов'янський та Олександрівський райони Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram