ГоловнаПолітика

Азарова не радує, що Тимошенко сидить

Потрібно створити умови, щоб політикам не загрожувала в'язниця, впевнений пермьер.

Азарова не радує, що Тимошенко сидить
Фото: Макс Левин

Прем'єр Микола Азаров заявив, що потрібно створити такі умови, щоб ані попередники влади не сідали, ані сьогоднішні державні діячі не піддавалися судовим переслідуванням.

Слова Азарова наводить сайт Партії регіонів.

"Мене не радує, що наші попередники сидять. І не потрібно влаштовувати змагання, кого ми більше посадимо. Потрібно створити такі умови, щоб ні попередники не сідали, ні сьогоднішні діячі не піддавалися судовим переслідуванням", - сказав він.

За його словами, між Україною та Європейським Союзом триває діалог з приводу судових рішень щодо лідерів української опозиції. Він упевнений, що компромісне рішення щодо цієї теми буде знайдено.

"Ми переклали матеріали судів англійською мовою, зробили їх доступними, і почалася дуже обережна, але зважена оцінка того, що відбувається. Зараз немає такої однозначної позиції, що "ви тут не маєте рацію, а ми маємо рацію", і йде пошук компромісного рішення в цьому питанні. Я думаю, що це компромісне рішення буде знайдено", - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні Президент Віктор Янукович побажав Юлії Тимошенко якнайшидше одужати, оскільки це необхідно для завершення судових процесів над екс-прем'єркою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram