ГоловнаПолітика

У Харкові госпіталізовано б'ютівця, якого облили зеленкою

Кандидат звернувся в міліцію з проханням порушити кримінальну справу.

У Харкові госпіталізовано б'ютівця, якого облили зеленкою

Кандидата в народні депутати в окрузі №169 (Харків) Олександра Кірша госпіталізували в офтальмологічну лікарню №14 з опіком ока.

Кірш потрапив до лікарні після того, як напередодні на зустрічі з виборцями його облили зеленкою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мене госпіталізували після зустрічі з виборцями. Лікарі поставили діагноз - опік очей першого ступеня, кон'юнктивіт другого ступеня. Зараз триває інтенсивна терапія: мазі, антибіотики, краплі. Вранці стане зрозуміло, чи є загроза зору. Поки начебто немає, кажуть, рогівку не зачепило", - повідомив Кірш журналістів.

Також кандидат зазначив, що звернувся в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і має намір пройти медичну експертизу.

Нагадаємо, в середу, 19 вересня, під час зустрічі з виборцями Кіршу хлюпнули в обличчя зеленкою. Рідина залила обличчя кандидата, зіпсувала йому одяг. Зеленкою забризкало також кількох інших учасників зустрічі.

Як відомо, раніше в Харкові зеленкою неодноразово обливали захисника екс-прем'єрки та лідерки ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram