ГоловнаПолітика

Центр Києва перекриють через Коморовського

ДАІ просить учасників руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Центр Києва перекриють через Коморовського
Фото: EPA/UPG

У Києві у зв'язку з державним візитом президента Республіки Польщі Броніслава Коморовського з 20 по 21 вересня запроваджують низку заходів, спрямованих на гарантування безпеки дорожнього руху.

Про це повідомили у відділі зв'язків із громадськістю управління ДАІ Києва.

Із метою надійного забезпечення безпеки осіб, стосовно яких здійснюють державну охорону, в центральній частині міста вводять обмеження в русі транспорту на таких вулицях: Михайлівській, В. Житомирській, Інститутській, Грушевського, Липській, Шовковичній, Володимирській, а також на Дніпровському узвозі та Броварському проспекті, йдеться в повідомленні.

Державтоінспекція просить учасників руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, а також радить водіям бути гранично уважними, суворо дотримуватися сигналів регулювальників і за можливістю уникати центральної частини міста та паркувати транспорт без порушень правил.

Україні час позбутися радянського минулого

— Броніслав Коморовський, президент Польщі

Нагадаємо, 20-21 вересня відбудеться державний візит в Україну президента Республіки Польща Броніслава Коморовського.

Президенти України та Польщі візьмуть участь у роботі ХІ Економічного форуму "Україна - Польща", а також у церемонії відкриття Меморіалу пам'яті жертв політичних репресій на території Національно-культурного заповідника "Биківнянські могили".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram