ГоловнаПолітика

Омельченко розповів подробиці бійки в Раді

Екс-бютівець вважає фігуранта "справи педофілів" дитиною.

Омельченко розповів подробиці бійки в Раді
Фото: tsn.ua

Народний депутат від БЮТ Руслан Богдан ударив позафракційного депутата Григорія Омельченка, тому що той відмовився вибачитися перед журналістами за "справу педофілів".

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua заявив Г. Омельченко.

"Він підійшов до мене і сказав, щоб я вибачився, що скерував у прокуратуру заяву матері, яка зверталася до мене, про зґвалтування сина та доньки. Я сказав, що це був мій обов'язок як громадянина сприяти розслідуванню справи", - зазначив він.

За словами депутата, Богдан почав говорити, що справу закрито через відсутність складу злочину, а також просив піти з ним і вибачитися перед журналістами за свої дії.

"Після моєї відмови він почав хапати мене за руки і груди, а я йому посміхався і говорив, що така поведінка не личить народному депутатові, а претензії - через суд. Коли я вже розвернувся, щоб іти, Богдан ударив мене в праву частину обличчя" , - додав Омельченко.

Тим не менш, депутат не вважає те, що трапилося інцидентом.

"За віком він мені в діти годиться, а я на дітей руку не піднімаю. І не вважаю, що це був інцидент", - наголосив Омельченко.

Нагадаємо, у "справі педофілів" фігурувало ім'я Руслана Богдана, про причетність якого заявив Григорій Омельченко. Сам же Богдан свою причетність до гучного скандалу в "Артеку" спростував. Однак заявив, що його шантажували, вимагаючи заплатити кілька мільйонів доларів за те, щоб його прізвище нібито не спливало в справі.

Також нагадаємо, що через причетність до скандалу депутатів від БЮТ, Омельченко 2009 року вийшов із зі складу "Батьківщини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram