ГоловнаПолітика

Коморовський їде до Януковича обговорювати євроінтеграцію України

Державний візит Президента Польщі триватиме два дні.

Коморовський їде до Януковича обговорювати євроінтеграцію України
Виктор Янукович и Бронислав Коморовский
Фото: despravda.com

Президент Польщі Броніслав Коморовський 20-21 вересня відвідає Україну з державним візитом.

Про це повідомляє прес-служба Президента України з посиланням на главу його адміністрації Сергія Льовочкіна.

"Особливу увагу буде приділено темі європейської інтеграції України, зокрема, завершення підготовки до підписання Угоди про асоціацію і створення зони вільної торгівлі з ЄС", - передає прес-служба слова Льовочкіна.

Повідомляють, що під час візиту будуть також обговорені шляхи подальшого розвитку стратегічного партнерства України та Польщі, зокрема, поглиблення двостороннього співробітництва в торговельно-економічній, енергетичній, оборонно-промисловій та культурно-гуманітарній сферах.

Крім того, планується торкнутися питання розвитку людських контактів і продовження процесу примирення і єднання між українським та польським народами.

Президенти України та Польщі візьмуть участь у роботі ХІ Економічного форуму "Україна - Польща", а також у церемонії відкриття Меморіалу пам'яті жертв політичних репресій на території Національно-культурного заповідника "Биківнянські могили".

Нагадаємо, Коморовський неодноразово заявляв, що підтримка європейської інтеграції України є одним із пріоритетних напрямів зовнішньої політики його країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram