ГоловнаПолітика

Ар'єв: відповідальність за ситуацію в Україні понесуть "слухняні ягнята" в Кабміні

Депутат вважає, що після виборів настане фінансова катастрофа.

Ар'єв: відповідальність за ситуацію в Україні понесуть "слухняні ягнята" в Кабміні
Фото: http://ukranews.com

Посадами в Кабміні за нинішню ситуацію в країні поплатяться "слухняні його члени".

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua заявив народний депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв.

"Зміни в уряді будуть. Янукович обіцяв же їм голови повідривати. Хоча в більшості там нічого відривати", - заявив Ар'єв, відповідаючи на запитання про можливі кадрові зміни в Кабміні після виборів.

За його словами, нинішній уряд "привів країну до прірви - фінансової катастрофи, яка настане після виборів".

Що ви розповідаєте і кому ви розповідаєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати мені й не робити. Я про це сказав прем\'єр-міністру й сьогодні вам кажу, решті, хто сидить тут у першому ряду. Півтора місяці залишилося. Хочете грати в політику - пограєте в політику. Оповідачі.

— Віктор Янукович, Президент України

"Будуть просто стрілочники. На заклання відправлять тих, хто готовий покласти голову на плаху. Янукович ніколи не зізнається, що його діяльність призвела до такої ситуації в країні. Він буде відіграватися на слухняних членах уряду, слухняних ягнятах", - зазначив Ар'єв.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович пообіцяв "повідривати голови" тим членам уряду, які не справляються зі своїми обов'язками.

Зазначимо також, раніше член Об'єднаної опозиції Микола Томенко заявив, що прем'єр-міністр Микола Азаров піде у відставку, якщо Партія регіонів програє парламентські вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram