ГоловнаПолітика

Тюремники незадоволені поведінкою Луценка в колонії

Екс-міністр обурився, що йому не дали поговорити по телефону.

Тюремники незадоволені поведінкою Луценка в колонії
Фото: www.radiosvoboda.org

Поведінку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка буде розглянуто на засіданні профілактичної комісії Менської колонії.

Про це повідомила прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби в Чернігівській області Ксенія Ісаєнко.

За її інформацією, комісія розгляне питання про винесення попередження Луценкові за невиконання законних вимог адміністрації колонії.

Ісаєнко уточнила, що вчора Луценко некоректно поводився стосовно працівників колонії - він відмовився виконувати наказ покинути чергову частину, де розмовляв по телефону. Луценко почав висловлювати претензії до працівників, що не договорив по телефону через поганий зв'язок і не все сказав своєму співрозмовникові, відмовився покинути приміщення, сказавши, що може перебувати там скільки завгодно.

Вона додала, що засідання комісії відбудеться або сьогодні, або завтра.

Нагадаємо, 7 вересня дружина Луценка Ірина заявила, що працівники Менської виправної колонії порушують право її чоловіка на приватне життя, серед іншого, прослуховуючи телефонні розмови.

"На кожному слові "БЮТ, Турчинов, опозиція" зв'язок переривається. І фактично ми можемо поговорити лише про те, що потрібно привезти і передати", - сказала Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram