ГоловнаПолітика

Нинішній владі вигідне існування корупції в Україні, - Симоненко

Лідер компартії пояснив, що сьогодні відбувається колосальний перерозподіл власності.

Нинішній владі вигідне існування корупції в Україні, - Симоненко
Фото: www.kpu.ua

Нинішня влада не буде боротися з корупцією, оскільки корупційна система їй вигідна.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко під час зустрічі з виборцями в місті Слов'янську Донецької області.

Зокрема, говорячи про подолання корупційної системи в Україні, лідер Компартії підкреслив, що спочатку варто розібратися, які причини існування корупції.

"Двадцять років, незалежно від того, хто з олігархів був при владі, нам обіцяли, що корупція зникне в Україні. Але з року в рік ми бачимо, що обіцянки аніскільки не виконуються, і рівень корупції зростає", - сказав він.

Петро Симоненко пояснив, що сьогодні відбувається колосальний перерозподіл власності, і олігархи, для того, щоб зберегти капітал, використовують всі можливі корупційні схеми. У зв'язку з цим Петро Симоненко впевнений, що влада ніколи не почне боротьбу з корупцією, оскільки саме завдяки корупції тримається вся її система накопичення коштів.

Також він нагадав, що в рамках своєї Антикризової програми Комуністична партія України запропонувала низку заходів, завдяки яким можна реально говорити про викорінення корупції в нашій країні.

"Це і націоналізація, і ліквідація тіньової економіки, і підвищення відповідальності за корупцію серед чиновників усіх рівнів", - підсумував Петро Симоненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram