ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Слов'янську обстріляли двох кандидатів у народні депутати

Картеччю пошкоджено дверцята, роздерто сидіння.

У Слов'янську обстріляли двох кандидатів у народні депутати
Фото: one2.ru

Сьогодні вночі в Слов'янську пострілами картеччю було пошкоджено машину кандидата в народні депутати по 47 округу Святослава Ципіна (партія "Зелені").

Автомобіль, в якому їхали кандидати в народні депутати Володимир Панібратченко та Святослав Ципін, обстріляли після того, як невідома автівка засліпила фарами їхнього водія.

Про це в коментарі "Острову" розповів один із кандидатів у депутати Володимир Панібратченко, який був у машині. У салоні також перебував водій Ципіна.

"До мого будинку треба їхати по дамбі: таке місце відлюдному, але завжди тихе і спокійне. А цього разу там стояла машина, яка засвітила нас фарами. У водія, вочевидь, реакція спрацювала: з чого б це о 12-й ночі світити дальнім світлом? Він додав газу, і раптом два постріли пролунало. Він тоді на газ іще сильніше натиснув, і ми зуміли сховатися", - розповів кандидат у депутати.

Він повідомив, що на місце події викликали міліцію, яка оглянула обстріляний автомобіль. "Картеч потрапила в другу частину машини, в бік від водійських дверей, де пасажирські місця. Пошкоджено дверцята, роздерто сидіння", - розповів Панібратченко.

Святослав Ципін є заступником директора ТОВ "Тор-Авто".

47-й округ відомий тим, що там балотується син прем'єр-міністра Олексій Азаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram