ГоловнаПолітика

Тимошенко знову обмежать у побаченнях

Рішення продиктовано рекомендаціями лікарів.

Тимошенко знову обмежать у побаченнях
Фото: www.lrp.lt

Керівництво Державної пенітенціарної служби та лікарні обмежило відвідування засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко сторонніми особами.

Про це у вівторок повідомляє прес-служби Державної пенітенціарної служби.

Служба повідомляє, що 11 вересня засуджена Тимошенко провела два побачення зі своїм захисником Сергієм Власенком - із 12:00 до 13:00, а також із 14:00 до 15:30.

О 15:30 засуджена почала побачення із захисником Андрієм Кожем'якіним,  зустріч триває досі.

Також у прес-службі нагадали, що сьогодні Тимошенко восьмий раз поспіль відмовилася прибути на засідання Київського районного суду міста Харкова, про що письмово поінформувала керівництво пенітенціарної установи.

"Німецькі й українські лікарі рекомендували максимально обмежити засудженій Тимошенко кількість відвідувань на час перебування в стаціонарному закладі й зосередитися безпосередньо на її реабілітаційному процесі... На виконання рекомендацій німецьких лікарів і з метою забезпечення досягнення максимально позитивного ефекту реабілітації засудженої керівництво Держпенітенціарної служби спільно з лікарями прийняло рішення про обмеження відвідування засудженої Тимошенко іншими особами", - йдеться в повідомленні.

Після "жорсткої дискусії" з тюремниками стан здоров\'я Тимошенко погіршився

— Сергій Власенко, адвокат

Тюремники нагадали, що засуджена Тимошенко проходить курс реабілітації в ЦКЛ "Укрзалізниці", де перебуває з 9 травня (18 тижнів).

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко зажадала від прокурора Харківської області Геннадія Тюріна та начальника Качанівської виправної колонії Івана Первушкіна забезпечити право на конфіденційність під час зустрічей з її захисниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram