ГоловнаПолітика

Азаров: розголошення інформації з засідань Кабміну - це злочин

Прем'єр зазначає, що всі засідання уряду є відкритими.

Азаров: розголошення інформації з засідань Кабміну - це злочин
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає посадовим злочином розголошення інформації із засідання Кабміну.

Про це Азаров сказав сьогодні в Донецьку на брифінгу у відповідь на прохання журналістів прокоментувати той факт, що опозиція озвучила для громадськості стенограму нещодавнього закритого засідання уряду, де нібито прем'єр сказав, що ситуація в економіці погана.

Прем'єр-міністр сказав, що не бачив цієї публікації і що закритого засідання уряду не було.

"Я не бачив цієї публікації. У нас не було закритого засідання уряду, наші засідання є завжди відкритими, на ньому присутня величезна кількість людей", - сказав Азаров.

Попри це, прем'єр наголосив: "Я тільки хотів би, щоб ви зробили певну знижку: те, що говорять на засіданні уряду, призначене для членів уряду, і зовсім не призначене для того, щоби про це інформувати громадськість. І ті, хто це роблять (дають інформацію громадськості), здійснюють посадовий злочин".

Нагадаємо, 6 вересня фракції НУ-НС і БЮТ зажадали заслухати звіт Азарова в парламенті про реальну ситуацію в економіці та про вибори в Україні.

Арсеній Яценюк заявив, що 5 вересня на засіданні уряду під час його закритої частини прем'єр-міністр нібито сказав, що "справи йдуть дуже погано".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram