ГоловнаПолітика

Ющенко не проти працювати в Кабміні

Екс-президент просить молодь не слухати заклики нових партій.

Ющенко не проти працювати в Кабміні
Фото: Макс Левин

Екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що не проти стати прем'єр-міністром, якби йому випала така можливість.

Про це екс-глава держави повідомив у п'ятницю, 7 вересня, на прес-конференції у Львові, повідомляє iРress.

У відповідь на запитання, чи пішов би він працювати сьогодні в уряд, Ющенко відповів: "Якщо б у вас була можливість попрацювати в найкращому агентстві країни. Як би ви вчинили? Ваша відповідь була б приблизно такою: "Я знаю собі ціну, я маю власну політику, свої погляди. Старих собак новим трюкам уже не вчать".

Мені говорили, що печатка його партії знаходиться на Банковій. Ющенко буде тепер оскаржувати право фракції "Наша Україна" у Верховній Раді представляти в дільничних комісіях своїх людей.  Від тієї так званої "Нашої України", яку він представляє, буде висунуто тих людей, які гратимуть на руку Партії регіонів.

— Володимир Бондаренко, БЮТ

Колишній президент заявив, що має власну систему цінностей.

"У мене власні політичні погляди і власна система цінностей. Якщо в мене буде змога реалізувати цю систему цінностей, то  готовий докласти до цього максимум зусиль. Зате, якщо мені підсовують чужі, то повторюю - старого пса новим трюкам не вчать", - акцентував Ющенко.

Також екс-президент закликав молодь не слухати заклики нових, свіжих політичних сил, які влещують вуха і привертають солодким пряником вступати в їхні партійні лави.

"Не йдіть у ту брехню, коли вам говорять, що нам потрібні молоді обличчя. Жодна нація так питання не ставить. Це несерйозно", - резюмував екс-президент.

Нагадаємо, Ющенко заявив, що у вирішенні питання звільнення з-за ґрат екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, не зацікавлені ні Партія регіонів, ні опозиція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram