ГоловнаПолітика

Опозиція знає про впроваджених агентів СБУ, але не виганяє їх, - Москаль

Політик розповів, чому політсили залишають агентів у партіях.

Опозиція знає про впроваджених агентів СБУ, але не виганяє їх, - Москаль
Фото: newzz.in.ua

У кожній опозиційній партії є заслані агенти з СБУ.

Про це в інтерв'ю інтернет-виданню ОРД заявив народний депутат Геннадій Москаль.

"Ми всіх цих людей знаємо, але не виганяємо. Просто ізолюємо їх від серйозної інформації. Нікого не звільняємо, тому що цих ми хоча б знаємо, - це простіше, ніж потім виловлювати нових", - стверджує Геннадій Москаль.

За словами політика, у всіх наших президентів є якісь спогади про КДБ, і вони за звичкою сприймають СБУ як аналог КДБ.

"Але це - міф. Якби я був президентом - нічого б СБУ не доручав узагалі. Тому що на другий день після того, як на людину заведуть ОРД - він уже знатиме про це, - говорить він. - Тому що йому продасть цю інформацію той, хто сидить в одному кабінеті з тим співробітником, який цю справу порушить. Якщо ведуть зовнішнє спостереження - то так непрофесійно, що ми навіть парагвайського розвідника з такими методами не знайдемо. Тому я не перебільшував би їхню роль у виборчому процесі. Які завдання їм не ставили б - вони їх провалять".

При цьому Москаль наголошує, що ні СБУ, ні МВС не проводять перевірку кандидатів на предмет судимостей, кримінального минулого або сьогодення.

"Це щось страшне. Просто дика кількість бандитів. І я не знаю, де очі в Азарова, як керівника партії, і де очі в Єфремова, як керівника фракції. І ніхто ж у "регіоналів" не займається перевіркою на судимість або зв'язок із криміналом у своїх кандидатів. Навіщо? Їм потрібні в парламенті бандити, потрібні просто бойовики з грубою фізичною силою для бійок. Тупі бандити. Або ж просто хочуть створити фракцію ОПГ у парламенті. І всі ці бандити мають шанси пройти в парламент", - зазначив політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram