ГоловнаПолітика

Олійник: опозиція зазнає цілковитого фіаско по мажоритарці

"Регіонал" заявив, що опоненти втрачають рейтинг.

Олійник: опозиція зазнає цілковитого фіаско по мажоритарці
Фото: vtabloid.com

Об'єднана опозиція програє вибори в мажоритарних округах.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Я вважаю, Партія регіонів виграє з доволі великим відривом, тому що в опозиції постійно відбуваються якісь чвари, вони не демонструють єдності та втрачають рейтинг. Люди не вірять мажоритарникам від опозиції, які багато обіцяють зробити, але не говорять, як і за допомогою яких засобів це зроблять. Не ходити ж людям п'ять років із прапорами та мітингувати. Адже опозиція обіцяє не голосувати за бюджет-2013 у Раді. Тому я вважаю, вони зазнають повного фіаско по мажоритарці", - зазначив депутат.

Зважаючи на те, що впродовж усієї роботи Ради ініційовані нами законопроекти не знаходили підтримки в парламенті, з близько 160 внесених законопроектів підтримано лише п\'ять. Через це ми просимо не вносити до порядку денного Ради жодного законопроекту, розробленого членами фракції.

— Андрій Кожем'якін

За його словами, велику шкоду опозиції завдає деструктивізм.

"Великої шкоди опозиції завдає неузгодженість дій - наприклад, вони заявили, що відкличуть у Раде всі законопроекти свого авторства, при цьому Микола Катеринчук заявляє, що не підтримає цю деструктивну позицію", - додав "регіонал".

Нагадаємо, член БЮТ Андрій Кожем'якін заявив, що опозиція ініціює невключення до календарного плану 11-ї сесії своїх законопроектів у зв'язку з тим, що, за його словами, у них немає шансів на ухвалення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram