ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Рижук: якщо мене не знаєте, так вам і треба

Губернатор Житомирської області говорить, що не агітує за себе.

Рижук: якщо мене не знаєте, так вам і треба
Фото: http://zhitomir.info

Кандидат по Житомирському округу №62 від Партії регіонів, губернатор Сергій Рижук у відпустку не йде і переконує, що за себе не агітує.

Про це він сказав журналістам після привітання юних спортсменів в житомирському спорткомплексі "Авангард" 5 вересня, де його представляли як кандидата в народні депутати, повідомляє zhitomir.info.

"Це законно, що мене так називають. Я особисто як кандидат маю право брати або не брати відпустку, і сказати хто я є. Не може цього говорити мій чиновник, це правда, а всі інші люди, які знають це чи їх попросили сказати, я не знаю, може це підготували, - будь ласка ", - зазначив він.

"Повірте, земляки, мені немає ніякого бажання і сенсу себе випинати якимось іншим чином. Я вже говорив: якщо мене ще хтось сьогодні не знає, моєї душі, серця, організаторських здібностей, досвіду та іншого, то так мені і треба . Або так їм треба, чи так нам треба", - заявив Рижук.

Як відомо, колектив авіаційно-спортивного центру в Житомирській області заявив, що на підтримку кандидата в народні депутати Рижука по виборчому округу №62 було влаштовано в ніч проти 24 серпня фестиваль важких наркотиків "Чад Ангара".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram