ГоловнаПолітика

Княжицький: ТВі відключають за вказівкою Нацради

Керівник каналу каже, що влада хоче їх знищити.

Княжицький: ТВі відключають за вказівкою Нацради
Фото: Макс Левин

Керівник телеканалу ТВi Микола Княжицький заявляє, що відключення каналу в регіонах відбувається за прямою вказівкою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Про це він заявив на засіданні Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.

Княжицький повідомив, що на сьогодні близько 70 провайдерів кабельного телебачення в різних регіонах України відключили ТВi від своїх мереж.

"Є інформація, що це роблять за прямою вказівкою членів Нацради, а також голови Нацради Володимира Манжосова", - заявив керівник телеканалу.

На його переконання, таким чином влада намагається знищити ТВі. Він пояснив, що рейтинги ТВі нині впали в тричі, і це загрожує невиконанням зобов'язань телеканалу перед рекламодавцями.

Своєю чергою, голова парламентського комітету з питань свободи слова й інформації Юрій Стець зазначив, що історія з ТВі є повторенням ситуації з "5 каналом" 2004 року. За його словами, влада хоче знищити телеканал, який надає свій ефір представникам опозиції, подає альтернативні точки зору на події.

Нагадаємо, президент ТМ "Тріолан" Роман Сальніков заявив, що причиною відключення телеканалу ТВi із кабельних мереж торгової марки "Тріолан" може бути диверсія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram