ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

ЦВК визначила ефірний час для агітації партій і кандидатів

Перший етап агітації на національному телебаченні та радіо почнеться 13 вересня.

ЦВК визначила ефірний час для агітації партій і кандидатів
Фото: tsn.ua

Центральна виборча комісія шляхом жеребкування визначила черговість суб'єктів виборчого процесу - політичних партій і кандидатів у народні депутати - в проведенні агітації в ефірі телерадіоорганізацій державної та комунальної форм власності.

Жеребкування було проведено сьогодні, 4 вересня, за участю представників політичних партій.

Перший етап агітації на національному телебаченні та радіо розпочнеться 13 вересня і завершиться 4 жовтня.

Так ВО "Батьківщина" почне агітацію на телебаченні під 9 номером, Партія регіонів - під номером 14. Партія "УДАР" почне агітацію на телебаченні під номером 13, ВО "Свобода" - під номером 5, КПУ - під номером 22, партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" - під номером 6.

Другий етап агітації на телебаченні та радіо розпочнеться 5 жовтня і завершиться 26 жовтня. ВО "Батьківщина" почне агітацію в рамках другого етапу під номером 18, Партія регіонів - під номером 7, "УДАР" - під номером 8, ВО "Свобода" - під номером 1, КПУ - під номером 11, "Україна - Вперед!" - під номером 6 .

Перший етап агітації на національному радіо ВО "Батьківщина" почне під номером 17, другий - під номером 18. Партія регіонів - під номерами 5 і 12 відповідно, "УДАР" - під номерами 6 і 16, ВО "Свобода" - 12 і 19, КПУ - 7 та 14, "Україна - Вперед!"- 1 та 17.

Нагадаємо, що політичним партіям надають загалом не менш ніж 60 хвилин для агітації на національному телебаченні і не менш ніж 60 хвилин - на радіо.

Кандидатам у народні депутати, зареєстрованим в одномандатних виборчих округах, ефірний час надають в обсязі по 20 хвилин на регіональних каналах телебачення та по 20 хвилин на регіональних радіоканалах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram