ГоловнаПолітика

Луценко розповідає сусідам по камері політичні новини

Ірина Луценко зустрілася з чоловіком у колонії.

Луценко розповідає сусідам по камері політичні новини
Фото: http://podrobnosti.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в колонії не має вільного часу, оскільки співкамерники вже розпитують його про політичні новини.

Про це розповіла його дружина Ірина, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Луценко залишається в хорошому настрої, про здоров'я намагається не говорити, проте зовнішній вигляд видає його погане самопочуття, яке все ще стабільно важке", - сказала Ірина.

При цьому дружина зазначила, що в екс-міністра немає вільної хвилинки, оскільки нові сусіди по камері вже розпитують про політичні новини.

"Роботу з електоратом ведемо на належному рівні", - уточнила Ірина Луценко.

Вона передала йому останні новини та свіжу пресу, а також запитання від ЗМІ. Протягом двох годин подружжя обговорили всі нагальні питання щодо апеляції, поданої адвокатами на рішення Печерського райсуду у другій кримінальній справі, а також Луценко повідомив про умови перебування в колонії.

Вона також додала, що чоловік не припиняє писати та вести щоденник.

Менська колонія - це специфічний заклад, там не звичайні бандити, а колишні працівники силових структур, багато з яких отримали термін саме через діяльність Юрія Луценка на посаді міністра. Тому я не відкидаю, що можуть бути якісь провокації.

— Олексій Баганець, адвокат екс-міністра МВС Юрія Луценка

Сьогодні Ірина Луценко разом з адвокатом Ігорем Фоміним планували обговорити з екс-міністром його останні позови до Європейського суду з прав людини, а також необхідність особистої участі екс-міністра в судовому засіданні при розгляді його апеляції, про що він вказав в апеляційній заяві.

Нагадаємо, в п'ятницю, 31 серпня, Юрія Луценка етапували в Менську колонію Чернігівської області.

17 серпня, Печерський суд Києва засудив екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до двох років обмеження волі за санкціонування незаконного продовження стеження за водієм екс-голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком у рамках розслідування справи про отруєння Віктора Ющенка.

27 лютого Печерський суд визнав винуватим екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в розкраданні держмайна, а також злочинній змові з його екс-водієм Леонідом Приступлюком і засудив екс-міністра до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram