ГоловнаПолітика

Тимошенко вимагає дозволити їй зустрічі без свідків

Зокрема, Власенко уточнив, що мова йде про ситуацію під час відвідування Тимошенко її дочкою.

Тимошенко вимагає дозволити їй зустрічі без свідків
Фото: byut.com.ua

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вимагає від прокурора Харківської області Геннадія Тюріна та начальника Качанівської виправної колонії Івана Первушкіна забезпечити право на конфіденційність під час зустрічей з її захисниками.

"Юлія Тимошенко підписала скаргу на ім'я прокурора Харківської області Тюріна, на ім'я керівника Качанівської колонії Первушкіна", - сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляється на персональному сайті Тимошенко.

"Також ми проінформували про ці події пана Садовського (суддя Київського районного суду Харкова, головує у справі про ЄЕСУ - ред.), щоб він потім не розповідав, що у нас були можливості готуватися до судових засідань належним чином і нам ніхто в цьому не перешкоджав", - додав він.

Зокрема, захисник уточнив, що йдеться про ситуацію, що виникла напередодні, під час відвідування Тимошенко її дочкою, яка є її захисником з кола близьких родичів.

"Були порушені всі базові принципи конфіденційності проведення зустрічей. Протягом трьох годин в кімнаті для зустрічей з невідомих для нас причин був представник пенітенціарної служби, в тому числі і здійснював відеофіксацію зустрічі Юлії Тимошенко з Євгенією Тимошенко", - повідомив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram